4@ll

Over ons

Bij 4@ll wonen jongeren die nog wat ondersteuning nodig hebben en jongeren die al helemaal op eigen benen staan en iets willen betekenen voor medebewoners.

Over ons
Wat wij doen

Onze missie

Wat wij doen

4@ll is een samenwerking tussen zorgorganisaties GGZ WNB, Amarant en woningcorporatie Alwel, gericht op het bieden van een ondersteunende woonomgeving voor jongeren. Het appartementencomplex van 4@ll is gehuisvest aan de Bergrand in Roosendaal. Kom je hier te wonen dan heb je een eigen voordeur, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet en berging. Ook is er een gezamenlijke groepsruimte.

De voorwaarden om bij 4@ll te verblijven

Onze missie

De voorwaarden om bij 4@ll te verblijven

Voor wie is het bedoeld?
Je kunt bij 4@ll als je tussen de 18 en 27 jaar bent. Het is belangrijk dat je een dagbesteding hebt vanuit werk of opleiding en je inkomen hoog genoeg is om de vaste lasten te kunnen betalen.

Hoe lang kun je blijven?
Je kunt maximaal twee jaar wonen bij 4@ll. Om je aan te melden voor wonen en begeleiding bij ons moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij klikvoorwonen.nl.

aanmeldprocedure

Stap voor stap op weg naar jouw woning bij 4@ll

Inwonersondersteuning Roosendaal

Inwonersondersteuning Roosendaal

Denk je dat het wonen met wat ondersteuning bij 4@ll iets voor jou is? Neem dan contact op met 'Inwonersondersteuning Roosendaal'. Zij kijken dan samen met jou of 4@ll passend is. Zo ja, dan ontvang je van hen een indicatie waarmee je je bij ons kan aanmelden.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Met een indicatie kun je je aanmelden bij ons door het aanmeldformulier in te vullen.

Intakegesprek

Intakegesprek

Na het invullen van het formulier, wordt er een intakegesprek ingepland om jouw situatie te bespreken.

Bevestiging

Bevestiging

Na goedkeuring ontvang je een bevestiging en ben je welkom bij 4@ll!

Wij ontmoeten jou graag

Uw steunpunt

Wij ontmoeten jou graag

Centrum voor ondersteuning
4@ll dient als een woonplek waar jij terecht kunt voor ondersteuning, begeleiding en advies. Hier werken onze toegewijde professionals die klaar staan om jou te helpen bij je reis naar zelfstandigheid.

Toegankelijk en gastvrij
We streven ernaar om een toegankelijke en gastvrije omgeving te creëren. Of je nu vragen hebt, een gesprek wilt voeren, zijn wij beschikbaar en komen wij ook graag bij jou langs om het zo laagdrempelig en makkelijker te houden.

Zet jouw stap naar zelfstandigheid

Ben je tussen de 18 en 27 en klaar voor zelfstandigheid met een beetje extra ondersteuning? Ontdek hoe je je kunt aanmelden bij 4@ll en maak deel uit van onze gemeenschap waar je kunt leren, groeien en bijdragen.